הורדת תחבושת

דיון מתוך פורום  ברית מילה

31/08/2011 | 12:56 | מאת: סיגל

שלום רב, בני עבר ברית מילה ביום ראשון לפני שלושה ימים בבית החולים יחד עם ניתוח לתיקון בקע מפשעתי מולד. מאז הניתוח הוא עם אותה תחבושת, כשהיא אינה יורדת באמבטיות מאז. נאמר לי שהיא הייתה אמורה לרדת כבר למחרת עם המים, אך היא לא יורדת. שמתי שמן שקדים אחרי כל החלפה ועדיין לא יורדת. דיברתי עם אחיות במחלקה, ואמרו שירד עם הזמן ואין מה לדאוג. האם לא היה צורך בלהחליף את התחבושת מאז? מה אני אמורה לעשות? לציין שהתינוק אוכל רגיל, נותן שתן ואין חום. תודה מראש, מודאגת, סיגל.

שלום, את התחבושת לא צריך להחליף אך יש להוריד אותה. נסו באמבטיה עם המים לפרק אותה בעדינות ולהוריד אותה. היא לא תרד לבד ללא פעולה שלכם. אם אתם לא מצליחים צרו איתי קשר ואני אראה איך לעזור לכם.

מנהל פורום ברית מילה