תיקון ברית מינורי בגיל מאוחר?

דיון מתוך פורום  ברית מילה

28/07/2011 | 06:27 | מאת: בן 22 חסר מזל

שלום ד"ר. בחלק קטן מצלקת המילה נשארה חתיכת עור ממש ממש קטנה (אבל די בולטת), שכשאני מעביר את היד עליה יש כאב קל. זה לא קורה בשום חלק אחר של הצלקת. האם זאת יכולה להיות הסיבה לחוסר הנוחות, או שמא חיתוך יתר של העור שמעל לצלקת המילה? (שנגד זה אני מניח אין מה לעשות כבר) אם תגיע למסקנה וודאית שזאת הסיבה לאי הנוחות, האם יש באפשרותך להסיר את אותה חתיכת עור קטנטנה? האם זה כרוך בסיכונים? כמה זה עולה ואיך פונים אלייך? בבקשה בבקשה בבקשה תן לי תשובה כנה, אני ממש מתוסכל. אני מאוד מאוד אודה לך על תשובה.

שלום, לא נראה לי שיש מקום או צורך בניתוח אך הכתובת היא אורולוג מומחה למבוגרים. אני מטפל בילדים בלבד

מנהל פורום ברית מילה