ברית מילה בשילוב הרדמה

דיון מתוך פורום  ברית מילה

18/07/2011 | 12:54 | מאת: דנה

שלום ד"ר דני שינהר, אני לקראת לידת בן ורציתי להתייעץ לגבי ברית מילה המשולבת עם הרדמץ האיזור לפני ביצוע הברית עצמה. למיטב הבנתי זה מפחית את הכאב של התינוק בזמן ברית המילה וגם לאחר מכן. האם זה נכון? האם יש סכנות בנושא? אשמח לקבל את עצתך. תודה :)

שלום, אני מבצע בריתות אך ורק בהרדמה מקומית והתינוק אינו מרגיש כלום במהלך הברית. זאת לדעתי הדרך היחידה לבצע ברית כיום. אין בזה כל סיכון ובמיוחד אם זה מבוצע ע"י מישהו עם ניסיון. אשמח לעמוד לרשותכם לאחר שתלדי.

מנהל פורום ברית מילה