ברית מילה עוד פעם ?

דיון מתוך פורום  ברית מילה

17/07/2011 | 10:43 | מאת: מוגרבי

עבדתי המילה של הבן שלי על גיל חודש הרופא אמר כי איבר מין קטן, אבל המילה היא אפשרית התוצאה היתה כי פיסת הבשר שנותר בין ראש הפין לבין העטרה הסצנה נראה לי מעוות. הרופא בדק ואמר כי ברית המילה לא מתבצע היטב היום הבן שלי בן שלוש שנים האם אפשר לחזור על המילה שלו תודה רבה

שלום, כנראה שיש עודף עורלה והילד זקוק לתיקון ברית. בהחלט ניתן לבצע זאת. אני מבצע תיקוני ברית מילה שכאלה. אשמח לעזור גם לכם אך כמובן שצריך לראות על מה מדובר.

מנהל פורום ברית מילה