ברית מילה למבוגר

דיון מתוך פורום  ברית מילה

01/01/2016 | 16:39 | מאת: אני

שלום, אני בן 26 ומעוניין לבצע ניתוח ברית מילה לאן עליי לפנות והאם זה עולה כסף? תודה רבה מראש

שלום, עליך לפנות לאורולוג בקופת החולים.

25/08/2017 | 13:06 | מאת: יוני

מנסיון שלי.אני יליד ישראל לא הייתי נימול.בגלל טראומת ההורים ניצולי שואה שנישרטו מהמראות שעברו.והחליטו לא למול אותי.עברתי את התהליך בגיל מבוגר.אך האורולוג בקופת חולים שפניתי אליו שהוא לא יכול לעזור לי.קופת חולים לא מבצעת ברית למבוגרים אלא אם ישנה בעיה רפואית כמו היצירות עורלה למשל.אז למה אתה מפנה אותו לאורולוג?

מנהל פורום ברית מילה