ברית ב- 06-05

דיון מתוך פורום  ברית מילה

24/05/2011 | 14:48 | מאת: אני

שלום , אני קצת דואגת ורוצה לדעת אם יש סיבה לדאגה. 2 שאלות 1. האם נכון כי לא ניתן לבצע תיקון כאשר הברית נעשה ביום שבת אלה במוצאי השבת. שאלתי נובעת מכך שלבני במוצ"ש הגיע המוהל לבצע תיקון של עור מסביב. 2. שאלתי השנייה היא רצ"ב תמונה ורציתי לדעת האם חתיכת הבשר שתחת הכיפה היא הוכחה לברית לא תקינה או שיש צורך לחכות שהמקום יחלים? המשך לתשובה מהירה אמא מודאגת

שלום, לא ברורה לי כל כך השאלה.ניתן לבצע תיקון אם זה בסמוך לברית תוך 24 שעות. כדי לראות את התוצאה הקוסמטית הסופית יש לחכות כחודש וחצי

מנהל פורום ברית מילה