האם ניתן לתבוע את ד"ר גונן על נזק בלתי הפיך?

דיון מתוך פורום  ברית מילה

24/01/2011 | 23:56 | מאת: דביר הופמן

לאחרונה ביצענו ברית אצל ד"ר גונן כפי שהומלץ לנו, והתוצאות היו מחרידות. התינוק לא הפסיק לצרוח לילות שלמים, היינו צריכים לרוץ לאורולוג והוא אמר שאין מה לעשות. במהלך הטיפול של גונן התינוק הכחיל וכמעט איבד נשימה. הוא לקח אותו לחדר צדדי ואמר לנו שאסור להיכנס. מה עלינו לעשות?

שלום, אינני יודע בדיוק מה קרה וחסרים המון פרטים. כדי להגיש תביעה יש צורך להוכיח שאכן היתה רשלנות וכמובן שאכן נגרם נזק כלשהו. אל תתפתו לעורכי דין שישמחו להגיש תביעה ולבסוף תשלמו כסף רב ולא תזכו בכלום.

05/09/2011 | 22:51 | מאת: גיא

דביר, אנחנו מחפשים מוהל לילד שיוולד לנו בעזרת השם. האם נעשה נזק לילדך מבחינת הברית? גיא

מנהל פורום ברית מילה