נטיה של הפין חזק לצד

דיון מתוך פורום  ברית מילה

04/01/2011 | 00:00 | מאת: רותם

שלום רב! לאחר ברית המילה היה לתינוק נפיחויות שבאות ונעלמות עד גיל שלושה חודשים התיעצתי עם רופת הילדים ועם טיפת חלב הם אמרו שנשאר לילד קצת מהעורלה שהחיתוך לא מושלם אבל לא משהו שצריך להתעסק בו. עכשיו הפין כל הזמן היה נוטה לצד ימין. התינוק כבר בן ארבע חודשים וראיתי בזיקפה שהפין נוטה נטיה חזקה מאוד לצד.. מה דעתך האם זה תוצאה של הברית? והאם קופת חולים כללית יכולה לתת מענה

שלום, צריך לראות את הממצא כדי לתת לכם תשובה מה הבעיה. אשמח לבדוק את הילד ולתת לכם חוות דעת

04/08/2011 | 03:01 | מאת: מוהל מהקריות

אני מציע להמתין עד שהנפיחות תעלם ,זה חכול לקחת עוד כמה חודשים, בנוסף,ישנם הרבה תינוקות שנולדים עם פין שיש לו נטייה , כל מוהל ותיק מודע לבעיה ויודע לזהות אותה לפני החיתוך, עליו גם לידע את אחד ההורים לפני הברית כי קיימת בעיה של נטייה של האיבר

מנהל פורום ברית מילה