ברית בבית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

03/01/2011 | 18:36 | מאת: אור

שלום רב, אני בשבוע 35 להריוני הראשון ומצפה לבן. אני גרה באיסטנבול. אני מעוניינת בביצוע הברית בביתי, דיברתי עם מוהל שעליו קיבלתי המון המלצות מחברים ולגביו אני שקטה. רק בגלל היותי גרה פה אני מעוניינת בביצוע הברית בבית. שאלתי היא: האם יש משהו שאני צריכה לדעת עליו על מהלך החיתוך ואחריו מכיוון שהברית תתבצע בבית?? ובנוסף אני מעוניינת במריחת משחת אמלה על התינוק, האם אפשר שאמרח בצמי? ואם כן כיצד? אודה מאוד לתשובתך אני די מודאגת. תודה רבה רבה והמשך בשורות טובות ובריאות

שלום, את יכולה לקרוא הכל על ביצוע ברית באתר שלי brit4u.co.il

מנהל פורום ברית מילה