שיטת הפלסטיבל

דיון מתוך פורום  ברית מילה

01/06/2010 | 04:18 | מאת: קרן

תודה רבה על התשובה וגם הטלפונית. אחת הטרדות שלנו לגבי השיטה היא מדגם מצומצם של 3 זוגות ישראלים שעשו בשיטה זו (רופאים שונים ובתי חולים שונים) ומתרשמים שנותר עור עודף מעבר למראה ה"נקי" שמתקבל לאחר מילה יהודית (אחד מהם אף הראה לרופא ישראלי שאישר את החשש אך אמר שזאת "בעיה" אסטתית ולא רפואית) וזאת לעומת 3 זוגות אחרים שעשו באותה שיטה ומאוד מרוצים מהתוצאה. האם יש משהו אינהרנטי בשיטה הזו שעשוי להשאיר יותר עורלה ("זקן") או שזה מיקרי וזה יכול לקרות גם במילה יהודית מסורתית? תודה מראש

שלום, בערך ב 1/2 אחוז מכלל הנימולים יש עודף עורלה שזקוק לטיפול ותיקון קוסמטי

מנהל פורום ברית מילה