חתכו יותר מדי

דיון מתוך פורום  ברית מילה

04/06/2014 | 15:22 | מאת: סיון

לפני כחודש וחצי בוצעה בבני ברית מילה. המוהל חתך יותר מדי, ראיתי את זה כבר מהר מאוד אחרי הברית אבל שאלתי את רופא המשפחה והוא אמר לבדוק עוד כמה זמן שוב. העטרה חתוכה כמעט לגמרי, יש חיתוך ממש גס. זה נראה נורא. והפין ממש מתוח ונראה כל הזמן כאילו "עומד לו". הפין גם נורא עקום. השאלה מה עושים? האם ניתן לתקן ולהוסיף איכשהו עטרה חדשה? מה עושים במקרה כזה? תודה.

שלום, את התוצאה הקוסמטית תראו רק כחודש וחצי לאחר הברית. תמתינו בסבלנות ואם עדיין זה יראה לא יפה אשמח לראות ולעזור לכם.

מנהל פורום ברית מילה