רגישות בנימולים!

דיון מתוך פורום  ברית מילה

20/05/2010 | 16:06 | מאת: אורן

שלום קראתי שבאיזור הצלקת בנימולים יש רגישות פחותה מכיוון שחסרים בה איברי חישה האם טענה זו נכונה? לעזרתכם אודה.

שלום, לפי עדויות של מבוגרים שעברו מילה אכן מצינים שיש ירידה מסוימת בעוצמת ההנאה המינית אך זה אינו במידה משמעותית. אינני יודע אם זה בעקבות הצלקת או עקב הסרת העורלה עצמה.בכל מקרה זה כנראה לא משהו בולט במיוחד

23/05/2010 | 13:42 | מאת: אורן

שלום. קודם כל תודה על תגובתך המהירה רציתי רק לציין בפניך את אותו מישפט מהמאמר של המנתח שקראתי: "באזור הצלקת יש קצות עצבים חופשיים אך לא אברי חישה. כלומר יש תחושת חום קור כאב ומגע אבל אין את רצפטורי הלחץ" ושאלתי היא מה זה אותם רצפטורי לחץ ומה המשמעות של חסרונם? להתייחסותך אודה.

מנהל פורום ברית מילה