ברית מילה בגיל חודשיים

דיון מתוך פורום  ברית מילה

20/01/2013 | 13:38 | מאת: מיכל

שלום רב, בעלי ואני מתגוררים כרגע בחו"ל ואני עתידה ללדת בן בשבועות הקרובים. אנו חושבים לחכות עם ברית המילה לביקור הבא בישראל. התינוק יהיה בערך בן חודשיים-חודשיים וחצי. רציתי לדעת מהן ההשלכות הרפואיות של בחירה זו. האם זה יהפוך את ההליך למסובך יותר? האם ההחלמה תהיה יותר קשה לתינוק? האם בגיל חודשיים יש חשיבות יותר רבה לרופא-מוהל מאשר למוהל שאינו רופא? לתשובתך אודה מיכל

שלום, אם הוא יהיה פחות מ 5 ק"ג ניתן יהיה לבצע את הברית במרפאה. ברור שיש לעשות את הברית בגיל הזה בהרדמה מקומית ולכן נחוץ רופא ולא מוהל שאינו מוסמך לבצע הזרקות. אשמח לעזור לכם בביצוע המילה.

מנהל פורום ברית מילה