נפיחות לאחר ברית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

12/12/2012 | 03:19 | מאת: אמא של רוני

שלום, קראתי פה את הודעה הבאה שמתארת היטב גם את מצבנו :"בני עבר ברית בגיל חודש (אצלנו - שבועיים)- עכשיו קצת פחות משבועיים אחרי הברית - הפצע נראה כמחלים יפה אבל יש מעין צמיג קטן (כנראה נפיחות?) באיזור התחתון של החתך." זה בדיוק המצב גם אצלנו, הבעיה היא שאנחנו כבר יותר משנה אחרי הברית, והצמיג נשאר, וזה מעכיר לי את המצב רוח כל פעם שאני רואה את זה. הציעו לנו באחת המחלקות האורולוגיות לעשות ניתוח קוסמטי "לתקן" את זה. האם מומלץ? האם סיכויי ההצלחה גבוהים? האם יכולות להיגרם צלקות חדשות? הם אמרו שאם מחליטים לעשות את הניתוח הקוסמטי אז כדאי כמה שיותר מהר. אני מתלבטת, נוטה בעד אבל רוצה להיות ערה מאוד לסיכונים ולתופעות הלוואי האפשרויות. האם תוכל ליידע אותי בקשר לכך? תודה רבה רבה! נ.ב , אנחנו גרים בחו"ל, את הברית עשה רופא ילדים, בני כעת בן 15 חודש. שוב תודה!

שלום, לא להחפז לניתוחים. אם זה צמיג קטן זה חסר חשיבות. הייתי רוצה לראות לפני שאתם רצים לניתוח.

28/12/2012 | 02:14 | מאת: אמא של רוני

לקחתי לתשומת לבי את התגובה שלך, אני מקווה שזה ישתפר מעצמו כמו שבחלק מהפורומים כותבים שקורה רק שאצלנו זה לוקח הרבה זמן. נחכה עוד קצת, בתקוה שהזמן בכל זאת יגרום לזה להיראות יותר טוב. תודה רבה שחזרת אלינו.

מנהל פורום ברית מילה