האם קופות החולים מפנים...

דיון מתוך פורום  ברית מילה

06/04/2019 | 01:36 | מאת: ירון

שלום לרופא למרות שאינך מבצע בריתות למבוגרים, בכל מקרה אשמח לקבל מענה על שאלותיי,באדיבותך הרבה, האם אורולוגים של קופות החולים, מפנים במסגרת הקופות,חולים לביצוע תיקוני ברית לבוגרים,ילידיי הארץ[לא לתינוקות]? באם אכן כן, מהם הדרישות ,להפניית חולה כזה לניתוח? באם הקופות לא מפנות לניתוח כזה, איך ניתן לבצעו? יש תנאים? האם הדרך לבצע תיקון כזה, היא רק באופן פרטי? ובאופן פרטי, האם העלות גבוהה? תודה מראש עבור התשובות

שלום, בהחלט אורולוג יכול להפנות לביצוע תיקון ברית. ניתן לבצע במסגרת קופת חולים או באופן פרטי דרך חברות הביטוח

מנהל פורום ברית מילה