רגישות יתר בקיוס יחסי מין לאחר ברית מילה

דיון מתוך פורום  ברית מילה

09/11/2012 | 10:08 | מאת: חסוי

שלום דוקטור, עברתי ברית מילה בגיל 21. לפני כן לא היו לי בעיות של שפיכה מהירה. לאחר הברית אני מרגיש רגישות יתר (כאילו שתאי העצב מרוכזים במקום אחד) בחלק התחתון של הפין באיזור הצלקת. האם תתכן בעיה כזאת לאחר ברית מילה? איך ניתן לטפל בזה? כידוע לי רוב האנשים שעברו ברית מילה בגיל מאוחר מרגישים דווקא ירידה ברגישות של הפין.

שלום, לא ציינת מתי היתה המילה. תתכן רגישות יתר אם זה היה יחסית לא מזמן. לרוב בעיות כפי שציינת נובעות ממקור אחר ולא דוקא מרגישות של הפין

12/11/2012 | 18:51 | מאת: חסוי

לפני כחצי שנה

מנהל פורום ברית מילה