נפיחות לאחר הברית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

24/10/2012 | 20:48 | מאת: שלמה

בני עבר ברית בגיל חודש - עכשיו קצת פחות משבועיים אחרי הברית - הפצע נראה כמחלים יפה אבל יש מעין צמיג קטן (כנראה נפיחות?) באיזור התחתון של החתך. האם זה תקין ואם כן תוך כמה זמן צפוי לעבור? או שיש צורך לראות רופא? (את הברית ביצע רופא מוהל - אבל אין לנו אפשרות פשוטה לראות אותו שוב).

שלום, תוך חודש וחצי מביצוע הברית הכל יראה בצורה טובה ומושלמת. התוצאה הקוסמטית הסופית תהיה רק בזמן הזה. עד אז יכולה הליות בצקת וזה נורמלי.

מנהל פורום ברית מילה