ניתוח שבר מפשעתי דו צדדי + ניתוח ברית- התייעצות

דיון מתוך פורום  ברית מילה

10/10/2012 | 03:32 | מאת: hila1110

שלום רב, זהו פורום חשוב ואני מקווה שאקבל מענה לשאלותיי. בני בן שנה ו-11 חודשים סובל משבר מפשעתי דו צדדי ועליו לעבור ניתוח, כמו כן בני מאומץ ועליו לעבור גם ניתוח ברית. שאלתי היא : האם ניתן ומומלץ לשלב ולבצע בניתוח אחד ובכך להימנע משני ניתוחים ? כמו כן באיזה שיטה מומלץ לבצע את ניתוח השבר? האם (מניסיונך, אם נתקלת בדבר) מבחינת המרכז לגיור- הם מאשרים שהברית וניתוח שבר יבוצעו יחד ולא כחלק מהתהליך המובנה ובמקום בו הם שולחים לבצע בדר"כ? האם אוכל לקבל המלצה- איזה רופא כירורג מומחה לניתוחים כאילו בילדים ואיפה- באיזה ביה"ח ומחלקה?

שלום, אני עושה את הניתוחים האלה . בהחלט ניתן לשלב בין הניתוחים. בזמן ניתוח הבקעים אנו יכולים לעשות את הברית בנוכחות רב של בית החולים ולקבל עם אישור ביצוע ברית כהלכתו עבור הגיור. אשמח לעזור לכם.

מנהל פורום ברית מילה