ברית מילה לתינוק

דיון מתוך פורום  ברית מילה

27/07/2012 | 17:21 | מאת: דנה

שלום ד"ר שינהר האם תינוק בן שבוע מרגיש כאב בזמן ברית המילה שמבצע מוהל (מנוסה מאוד) ? האם היין אותו נותן המוהל לתינוק מטשטש כאב ברמה שהתינוק לא חש כאב? תודה רבה

שלום, ממחקרים שנעשו הכאב של הברית דומה לכאב של עקירת שן. נראה לי שיין בפה אינו מסוגל לשכך כאב של עקירת שן. נכון שזה מבוצע במהירות אבל זה לא מפחית את הכאב. התגובות לכאב באות אח"כ. רצוי מאד לבצע את ההליך ע"י רופא שמסוגל לתת הרדמה מקומית כמו שצריך.

30/07/2012 | 12:40 | מאת: ערן מאור

לקנות ערכת ברית מילה סטרילית .

מנהל פורום ברית מילה