שאלה שקשורה לדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2016 | 13:53 | מאת: אילן

אני מאובחן בכנראה דלקת חוליות מקשחת, ויש לי לאחרונה הפרעות קצב מסוג פעימות מוקדמות. קראתי בגוגל באנגלית שיש קשר בין הדברים- שבחולי A.S יש שכיחות מוגברת של פעימות מוקדמות. א. האם הדבר נכון? ב. אם עד עכשיו לא קיבלתי טיפול לדלקת חוליות מקשחת- האם הטיפול לדלקת חוליות יכול להפחית את הפעימות המוקדמות? תודה.

שלום פעימות מוקדמות הן תופעה נפוצה מאד. הבעיה האפשרית ב AS היא במערכת ההולכה של הלב. זו בעייה נדירה. באקג פשוט אפשר לבחון אם היא קיימת.

מנהל פורום דלקות מפרקים