לחם מקמח מלא ודגים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

31/07/2012 | 09:45 | מאת: בלי

שלום מירב, תודה רבה על תשובותייך בפורום. יש לי 3 שאלות: 1.גילי 35 גובה: 1.68 משקל לפני ההריון 58 כעת אני בשבוע 28 (התחלת חודש שביעי) במשקל 70.5 מצבי עגום? או שאני במשקל תקין? 2. בזמן האחרון אני אופה בבית לחם מקמח מלא תופח מה ההבדל בין קמח מלא רגיל לקמח מלא תופח ומה בריא יותר? איך מחשבים את הקלוריותאני מכינה מ כוסות קמח מלא תופח ואם אני מקפיאה את הלחם זה שומר על ערכיו הטובים? 3. כאשר מכינים קציצות דגים,מטגנים אותם ומקפיאים נשאר משהו מועיל? יצא יותר מ3 שאלות :-) תודה רבה :-)

לקריאה נוספת והעמקה
31/07/2012 | 12:11 | מאת: בלי

פרט שהוחסר 4 כוסות קמח יוצא 10 לחמניות תודה

04/08/2012 | 20:40 | מאת: מירב שטרנין

הי, העליה במשקל תקינה, המשיכי כך....עליה ממוצעת של 0.4ק'ג לשבוע לנשים שהחלו את ההריון במשקל תקין. לחם: לקמחים "תופחים" - הוספה כבר אבקת אפיה. לכן לקמח רגיל צריך להוסיף את האבקה כשרוצים שהמאפה ייתפח. כשרוצים לחשב ערך קלורי של מאכל - מחשבים את סך הערכים של כל חמרי הגלם (למשל 100 גר' של קמח מלא כ350 קל') -ניתן לבדוק באתרים שיש בהם מחשבוני קלוריות. סוכמים את כל המרכיבים ומחלקים למספר מנות ההגשה או הלחמניות או הפרוסות שייצאו לנו. ואחרון אחרון - הקפאה לא הורסת בכלל את הערך התזונתי של המזון!!! לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון