כדור טבעי נגד בחילות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/01/2010 | 16:08 | מאת: לירון

שלום רב, אני בשבוע השביעי להריוני, סובלת מבחילות קשות ומקיאה לאורך כול היום. ניסיתי את כול תרופות הסבתא שהציעו לי, ולבסוף בן זוגי קנה לי בחנות טבע כדור טבעי בשם גינג'ר x. הוא עשוי מתמצית גינג'ר יבשה, ג'לטין, לקטוז ומגנזיום סטארט. בחנות הבטיחו לו שזו תרופת פלא וזה באמת עבד כמו תרופת פלא. סוף סוף הצלחתי לאכול משהו בלי להקיא. רצית לשאול זה יכול להזיק איכשהו, והאם זה יכול לבטל את ההשפעה של החומצה הפולית שאני לוקחת ? תודה רבה לירון

12/01/2010 | 22:40 | מאת: מירב רבר

הי לירון, הג'ינג'ר ידוע בתור מקל במצבי בחילות את יכולה לקחת הכדור וזה לא פוגע בספיגת החומצה הפולית. שמחה שאת מרגישה יותר טוב.

מנהל פורום תזונה בהריון