אכילת גזר

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/03/2010 | 15:30 | מאת: מישל

שלום רב, אני בשבוע ה-21 להריון. רציתי לדעת אם אכילת סלט גזר מדי יום יכולה להיות 'לא בריאה' לעובר ו/או לי? תודה, מישל

20/03/2010 | 16:22 | מאת: מירב רבר

הי מישל בסלט גזר, שאני מניחה שאת אוכלת כתוספת ולא ארוחה שלמה של גזר ? יש הרבה בטא קרוטן. שהופך בגוף לויטמין A. אני לא רואה נזק באכילת גזר כל יום , אבל, אני לא מציעה לך לאכול תזונה שהיא לא מגוונת מבחינת סוגי הירקות שאת אוכלת, התזונה הנבונה כוללת גיוון בסוגי המזונות וגם בירקות ובפירות. השתדלי לגוון, לא למען הימנעות מנזק, אלא למען הבריאות ! לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון