נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

11/01/2010 | 12:39 | מאת: לי

שלום מירב, רציתי לשאול מה אני עושה בנושא הנפיחות בבטן, אני כרגע בשבוע 8 להריון, ומשבוע 6 כבר יש לי נפיחות בבטן מהבוקר ועד הלילה, וכמובן גם גזים. מה אני יכולה לעשות או לאכול כדי להפחית את הנפיחו? תודה

11/01/2010 | 14:37 | מאת: מירב רבר

הי לי נפיחות בבטן יכולה להגרם מאכילת מזונות יוצרי גזים - קטניות ( שעועית, חומוס) , כרוב, כרובית, ברוקולי, שתיה מוגזת. הורידי מזונות אלה מהתפריט , בנוסף הוסיפי מזונות שמסייעים לפעולת מעייים תקינה ומניעת עצירות - יוגורט ביו, לחם מקמח מלא, דגני בוקר מלאים כגון ברנפלקס, ירקות ופירות. הקפידי על שתיה מספקת של כ 2 ליטר ביום. לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון