חציל
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום רב, כאשר החציל נראה טוב כאשר פותחים אותו, אך חלק מהגרעינים שלו בצבע כהה - חום כהה/אפור/שחור, האם זה סימן שהוא רקוב? ועוד משהו:נאמר לי כי חציל אינו בריא ונטול ערכים תזונתיים כמעט - נשמע לי מופרך. אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
חציל הוא ירק נפלא, מכיל מינרלים, ויטמינים, סיבים תזונתיים ועוד חמרים מועילים לגופינו וכדאי להכליל גם אותו בתפריט היומי. כדאי לאכול אותו טרי ככל הניתן, אם הגרעינים שחורים / חומים לא רצוי לאכלו.לבריאות
למה לא בריא הגריעינים השחורים והחומים אני אוכלת את כול החציל וכמה כאלו ביןם אני בהריון שבוע 20 ?