חציל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/11/2011 | 15:30 | מאת: מירי

שלום רב, כאשר החציל נראה טוב כאשר פותחים אותו, אך חלק מהגרעינים שלו בצבע כהה - חום כהה/אפור/שחור, האם זה סימן שהוא רקוב? ועוד משהו:נאמר לי כי חציל אינו בריא ונטול ערכים תזונתיים כמעט - נשמע לי מופרך. אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
21/11/2011 | 17:20 | מאת: מירב שטרנין

חציל הוא ירק נפלא, מכיל מינרלים, ויטמינים, סיבים תזונתיים ועוד חמרים מועילים לגופינו וכדאי להכליל גם אותו בתפריט היומי. כדאי לאכול אותו טרי ככל הניתן, אם הגרעינים שחורים / חומים לא רצוי לאכלו.לבריאות

03/12/2011 | 12:26 | מאת: אמונה

למה לא בריא הגריעינים השחורים והחומים אני אוכלת את כול החציל וכמה כאלו ביןם אני בהריון שבוע 20 ?

מנהל פורום תזונה בהריון