אומגה 3
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, 1)האם מומלץ לקחת קפסולות של אומגה 3 במהלך ההריון? קראתי דעות לכאן ולכאן ואני קצת מבובלבת... אני לא אוכלת דגים ואין לי אומגה 3 מהאוכל. השאלה היא אם לקחת קפסולות או שעדיף לא לקחת בכלל... יש לי קפסולות של 1200 מ"ג (נקנו בארה"ב). 2) במידה ואני נוטלת אספירין, האם בכל מקרה לא לקחת אומגה 3? תודה רבה!
הי כרמית לדעתי כדאי לקחת במקרה שלא אוכלים דגים לפחות 2-3 מנות בשבוע. לאומגה 3 יש נטיה לדלל את הדם ולכן מומלץ לא לעבור 3 גרם שמן דגים ביום. כלומר עד 2 כמוסות. בארץ אני ממליצה על אלספה מקס 1 כמוסה ליום , לשמור בפריזר או במקרר. לבריאות
האם אומגה 3 מסוג אלספה 9 חודשים צריכה להשמר במקרר? אני בשבוע 24 ונוטלת כבר די הרבה זמן 3 כדורים בשבוע- אצלי זה לא מאופסן במקרר. האם זה תקין? כדאי לזרוק? תודה רבה על עזרתך.