הרבה לחם

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/09/2010 | 12:31 | מאת: רוית

היי, אני בחודש 3, אוכלת הרבה לחם, פיתות, בגטים. אני אוכלת אוכל טוב ומזין אבל עם זה אני מוסיפה הרבה סוגי לחמים כדי לשבוע.. זה בסדר? או שצריך להפחית בלחמים?

16/09/2010 | 14:47 | מאת: מירב רבר

הי רוית עקרונית בארוחות העיקריות 3 פרוסות לחם בארוחת בוקר וערב, כ חצי כוס של פסטה או אורז או פירה וכו' אחרי בישול זוהי כמות סבירה... אני מציעה לא להגזים כדי לא לעלות יותר מידי במשל. עליה של כ חצי ק"ג בשבוע נחשבת בסדר, אם את עולה יותר מזה כנראה שאת אוכלת יותר מידי.

מנהל פורום תזונה בהריון