בחילות וחוסר תיאבון בזמן ההריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

28/01/2010 | 20:38 | מאת: אליס

אני נמצאת בחודש הראשון להריוני וסובלת מבחילות לאורך שעות היום,דבר שמקשה על תפקודי וגורם לחוסר תיאבון על מה הינך ממליצה כדי לשפר את המצב?

30/01/2010 | 18:05 | מאת: מירב רבר

הי אליס בחילות הן תופעה מאוד לא נעימה, יכולות להופיע בבוקר או לאורך כל שעות היום ( חוויתי בעצמי ואני מבינה אותך...). המלצתי לך: בבוקר - נסי לאכול קרקרים או צנימים אפילו לפני שאת קמה מהמיטה. הם מפחיתים את החומציות בקיבה ומונעים את תחושת הצרבת. במהלך היום - שלבי גם מזונות יבשים כגון קרקרים, צנימים,ביגלה, לחם או ביסקוויט פתי בר. במקום ארוחות גדולות נסי לאכול ארוחות קטנות ולעיתים קרובות, בין 5-7 ארוחות ביום. הימנעי מאוכל מטוגן או שומני כגון - שניצל, בורקס, סלטים עם מיונז או מאכלים נוספים שאת שמה לב שלא טובים לך. כשיש לך בחילה נסי למצוץ פלח לימון טרי. נסי גם לאכול ג'ינג'ר ( שורש שניתן לחלוט במים רותחים ומשמש גם בבישול) או זנג'ביל ( ג'ינג'ר מסוכר). לבריאות

מנהל פורום תזונה בהריון