שאלה לגבי הקישור שנתת לנו

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/08/2010 | 06:20 | מאת: חלי

נכנסתי לקישור שנתת לנו לבדוק משקל תקין להריון, את רשמת שם: "המשקל בקילוגרמים לחלק לגובה במטרים בריבוע". אז לא הבנתי: המשקל זה המשקל לפני ההריון או המשקל שאני שוקלת עכשיו בהריון?

12/08/2010 | 06:25 | מאת: חלי

אז יצא לי 20.31 .. מה זה אומר? שהמשקל שלי תקין? אבל ירדתי 3 קילו מאז ההריון. וכולם אומרים שזה לא תקין. (לפני ההריון שקלתי 52 , ועכשיו בהריון אני שוקלת 49 , והגובה שלי מטר שישים בדיוק)

12/08/2010 | 14:39 | מאת: מירב רבר

לפי החישוב יצא שהתחלת את ההריון במשקל תקין וזה נהדר ! את בהחלט לא אמורה לרדת במשקל כדאי לדבר עם דיאטנית ולהרכיב תפריט השתדלי לשמור על מסגרת של ארוחות מסודרות ממזונות שאת מרגישה שאת יכולה לאכול

מנהל פורום תזונה בהריון