בחילות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

07/01/2010 | 11:55 | מאת: דינה

שלום וברכות על הפורום מה כדאי לאכול כשיש בחילות? אני בשבוע 11

07/01/2010 | 20:59 | מאת: מירב רבר

שלום רב בחילות בהריון הן תופעה שכיחה, יכולות להופיע בבוקר או לאורך כל היום... מומלץ לאכול מזון יבש כגון קרקרים או צנימים בעיקר בבוקר להקלת הבחילה. במקום ארוחות גדולות איכלי ביום 5-7 ארוחות קטנות ולעיתים קרובות. הימנעי מאוכל מטוגן או שומני - צ'יפס, בורקס, שניצל... תרופת סבתא - לימון, לעיתים החמיצות והריח מרגיעים. את יכולה לנסות גם זנגביל ( ג'ינגר מסוכר), יש טוענים שזה עוזר ( קונים בחנויות טבע ואוכלים כמו שהוא). וגם הזמן עושה את שלו... לבריאות מירב

מנהל פורום תזונה בהריון