בורקס פילו גבינה בולגרית בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

02/05/2024 | 18:46 | מאת: אנונימית

מותר לי לאכול בורקס פילו גבינה בולגרית בהריון? זה מוצר קפוא אני אופה את זה בתנור הרכיבים: קמח חיטה (מכיל גלוטן),מים,גבינה לבנה 5% שומן (13%),גבינה בולגרית מלוחה 10% שומן (7%),שמן סויה,שבבי תפוחי אדמה,מלח,סוכר,פוסטיום סורבט (E202),עמילן מעובד (E1414),עמילן תירס.מכיל ביצים, גלוטן חיטה, חלב, סויה, סולפיט מכיל גלוטן ממקור חיטה, חלב, ביצים ושמן סויה. עלול להכיל שאריות אגוזים (אגוז מלך, אגוז לוז), בוטנים ודגים. ואם לא, אני יכולה בורקס פילו גבינה רגילה? או תפו״א?

גבינה בולגרית אינה מומלצת בהריון, אם זה בושל היטב היטב ואת אוכלת את זה חם זה בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון