סלטים בחוץ...........

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/04/2024 | 13:55 | מאת: גלי

היי, אני יכולה לקנות סלט בחוץ (נגיד שניצליה וכזה) לקחת אותו הביתה ולשטוף אותו טוב טוב במים? בגדול לא נוהגת לאכול סלטים בחוץ בהריון מחשש שהירקות לא שטופים כראוי

לא יכולה להתחייב לך על טריות, סטריליות וכו במסעדה כזו או אחרת. תפעילי את שיקול הדעת שלך בהקשר למקום הספציפי .. ואם את כבר לוקחת הביתה לשטוף בבית, יכולה בקלות גם לחתוך כבר בבית ירקות נראה לי פחות מאמץ :)

08/04/2024 | 15:49 | מאת: גלי

חחחח ברור שרק כאשר מדובר על מקום שאני מכירה ויש בו תחלופה מהירה וכו'. תודה רבה

14/04/2024 | 17:10 | מאת: רונה

האם מותר בהריון לאכול כדורי בי פרש בטעם אננס ? קניתי גם קופסא חדשה ככה שזה טרי , השאלה אם מותר בהריון לאכול? מכינה שייק ביתי מפירות קופאים של שטראוס

לא הבנתי מה זה כדורי בי פרש

מנהל פורום תזונה בהריון