אכילה בחוץ במסעדת בשרים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

29/01/2024 | 13:16 | מאת: ליאורה

שלום. האם מותר לאכול במסעדה שעל פניו נראית נקיה (למרות שלא ניתן לדעות מה קורה במטבח) - ארוחה המסתכמת בלאפות, שיפוד פרגית, בצל צלוי על האש, חמוצים שונים למיניהם, זיתים וצ׳יפס וספרייט זירו ? ידוע לי שאסור חומוס בחוץ, אך לגבי הרשימה אותה ציינתי. פשוט זה מבאס שבקושי ניתן להמשיך וליהנות מידי פעם מאכילה בחוץ תודה רבה

כמובן שאני לא יכולה לקחת אחראיות על אף מסעדה ואת צריכה להפעיל שיקול דעת לגבי הניקיון, הסטריליות והטריות של המזון. הרשימה שתיארת מותרת לאכילה בהריון. מוצרי שתיית דיאט אינם מומלצים בהריון לאור תכולת ממתיקים מלאכותיים.

מנהל פורום תזונה בהריון