צריכת קפאין בהריון -

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

29/01/2024 | 12:55 | מאת: הדסי

שלום קארין, בהריון אשמח לדעת כמה יש קפאין ב - כפית אחת של טסטר צויס נטול קפאין ( אני שותה קצת יותר מחצי ליום) - כף שטוחה שוקולית - קוביית שוקולד לבן - קוביית שוקולד חלב🙏 * הסתכלתי עכשיו בגוגל וראיתי שיש לטסטר צויס קפה נמס נטול קפאין האם כדאי? קראתי קצת שהוא פחות בריא * הלכתי לחנות מיוחד לרכוש לי תמצית תה ללא קפאין והייתי חסרת אונים כל מה שראיתי בסדרת התיונים ללא קפאין יש מרכיב אחד( צמח) או יותר שאסור בהריון לרבות שיבה ונענע שאני נמנעת אני ממש רוצה לשתות משקה חם משוועת ובאמת להרגיש טוב בלי לספור כוסות וכו׳ את יכולה להמליץ לי? יכול להיות שלא בדקתי מספיק? למען האמת אני אוהבת נענע ( לא בתמצית) אבל גם כאן יש הגבלה מסוימת תודה ☺️

29/01/2024 | 12:58 | מאת: הדסי

סליחה השאלה שלי: כמה יש בכפית אחת רגילה נס קפה של טסטר צויס ( כתבתי בטעות נטול קפאין)

צמחים בהריון אסור, כנ״ל חליטות צמחים ותיוני צמחים. קוביית שוקולד- זניח. כפית קפה מגורען כבערך 60-80 מ״ג קפאין. מומלץ לא לעבור 250 מ״ג קפאין ליום.

נטול לרוב עובר עיבוד כימי ולכן פחות מומלץ בהריון. לסיכום, 2 כוסות קפה ושוקולד זה בסדר ליום.

מנהל פורום תזונה בהריון