בטן הריונית לאחר לידה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/01/2024 | 22:54 | מאת: לירון

היי קארין, ראשית תודה על הפורום שעזר לי במהלך ההריון. ילדתי לפני יומיים ובגלל שעברתי תפרים, הכל נפוח, שורף וכואב מה שמקשה על יציאות ואני 4 ימים לא בשירותים. בנוסף, הבטן לאחר הלידה נשארה כמו בחודש 7 וזה מטריד אותי מתי הנפיחות של הבטן אמורה לעבור ומה עושים עם העצירות? מצד אחד מרגישה שיש לי קיבה אבל מצד שני, לא מסוגלת לתת צואה בגלל כאבי תופת

היי מזל טוב קודם כל. מאוד טבעי מה שאת מתארת. את גם כאובה, גם יש פחד טבעי מיציאה לאחר לידה וגם שינויים הורמונליים. אם העצירות ממשיכה ממליצה להתייעץ עם רופא. בקשר לבטן, תרד בהדרגה, כל אישה והקצב שלה.. כמובן מומלץ לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה שתתרום לעניין ובהמשך לחזור לפעילות גופנית ( לאחר 6 שבועות משכב לידה ובאישור רופא ). שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון