בייגלה מלח 26 גרם חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

17/01/2024 | 13:07 | מאת: סמדר

היי, יצא חטיף גו בייגלה עם 26 גרם חלבון. מותר לאכול בתחילת הריון? רכיבים: הידורליזט חלבון חיטה (מכיל גלוטן)( 32% חלבון), מים, סיבים תזונתיים (תירס)(17%), חלבון חרובים 7% חלבון, איזולט חלבון סויה 11% חלבון, שמן ושומן מהצומח - דקל, מלח (3%), לתת שעורה, פפריקה, מתחלב לציטין, גלוטן חיטה, עמילן תירס, מיץ מרוכז מפרי המונק, מתפיחים E500ii, E450ii, מעכב חמצון תמצית רוזמרין, חומצות אמינו מסועפות שהן חלק מחלבון הסויה, החיטה והחרוב.

דובר בחטיף מעובד, מזון מעובד באופן כללי לא מומלץ לצריכה קבועה בטח בהריון. מה המטרה בחטיף? חלבון ניתן לצרוך בקלות ממזון טהור. תאכלי 1/2 גביע גבינה ותגיעי לאותה כמות חלבון.

מנהל פורום תזונה בהריון