שעווה במגש נינג׳ה - לא ידוע מה היה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/01/2024 | 17:58 | מאת: הדסוש

שלום, לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אולי תוכלי להפנות אותי לייעוץ בדיקות ומה לעשות אני בהריון, שבוע 18 מעידה על עצמית אובר סטרילית ונקיה ביותר אוכלת בבית ונזהרת בשטיפה של ידיים פירות ירקות ובשר הכנו המבורגר בבית במכשיר ״ נינגה״ כמובן שאני הכנתי לא רק וול דאן אלא שרוף 😏 למען הבטיחות חשוב לי לציין שמעל מגש הגריל שבו הונחו ההמבורגרים יש מתחת מגש הוצאנו לנקות אותו והפתענו אין לי מושג ראינו כמו שעווה לבנה בצדדים ממש קשה לגירוד ונקודות ירוקות אין לנו מושג מה זה לא נראה כשומן של ההמוברגר הקנוי ואולי זה עובש או חומר שלא נוקה היטב ההמבורגר שאכלתי כאמור היה שרוף ועל תכנית גריל בערך 200 מעלות 15 דקות איך אדע אם היה עירבוב חומרים חלילה? איך אדע אם היה משהו מזוהם וזה התערבב עם ההמבורגר? למי לפנות? איך אדע אם יקרה לי חלילה הרעלת אוכל? עברו להם 3 שעות מרגישים בסדר חוששת לעובר🥺 אשמח לתשובה תודה 🙏

אני לא יודעת מה זה הלכלוך שראית. את מרגישה טוב, בסופו של דבר הבשר שאכלת היה עשוי היטב, לא הייתי נלחצת סתם.

מנהל פורום תזונה בהריון