העמסת סוכר של 100, איך שורדים?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/01/2024 | 11:44 | מאת: רבקהלה

בהעמסת סוכר של 50 יצא לי ערך גבוהה 184 לאחר שהריון ראשון לא היה בעיה של סוכר (היה 102) עשיתי היום העמסה של 100 והקעתי אחרי ששתיתי מעט יותר מ50, השאלה מה אפשר לעשות כדי לצלוח את הבדיקה, וכן ביומיים האחרונים הקפדתי לא לאכול דברים עם סוכר האם זה יכול להשפיע לקבל תוצאה טובה שאין סכרת? 2-האם זה נכון שאי אפשר לשתות מים תוך כדי כדי לצלוח את ה100 גר סוכר? אולי להוסיף עוד לימון כן מותר(זה כבר מגיע בבקבוקון עם לימון ומים)? אשמח לדעת מה לעשות כדי להצליח לעבור את הבדיקה חוזרת כי הבנתי שאסור להקיע מהתחלה עד אחרי 3 שעות.

אם הקאת ממליצה להגיע ישירות לדיאטנית סוכרת הריון כדי לקבל הנחיות מדויקות לסוכרת הריון. לא בטוחה ששווה לך לעשות שוב את הבדיקה אם יש לך נטייה להקיא, לפעמים עדיף להגיע ישר לייעוץ ולהתחיל ניטור עצמי לפי ההנחיות של הדיאטנית . שימי לב אם את כן מחליטה לחזור על ההעמסת 100, אין לשנות תזונה לפני כי זה ישבש את אמינות התוצאות !!

14/01/2024 | 15:48 | מאת: יעל

לי עזר שביקשתי שיביאו מהמקרר ואז זה פחות נורא לשתות מיץ קר

מנהל פורום תזונה בהריון