מעי רגיז שהחמיר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

31/12/2023 | 07:35 | מאת: לירי

היי בהריון שבוע 33. בתחילת ההריון היה מעי רגיז ויציאות מרובות וזה נרגע בטרימסטר שני עד עכשיו. מההבוקר אני עם יציאות מרובות בשירותים ומניחה שזה קשור לזה שהתחלתי לאכול המון כרוב מבושל מה שלא עשיתי לפני. מחר צריכה לבצע העמסת סוכר בשל חשד לסוכרת סמויה עקב ריבוי קל של מי שפיר (25) ואני ממש חוששת כי אז אצטרך לעבור לתזונה דלת פחמימות מה שעוד יותר יגביר את התסמינים אני גם מרגישה שככל שנמצאת יותר בשירותים, העובר יותר היפראקטיבי ורציתי לדעת האם יש קשר והאם חלילה מעי רגיז יכול לגרום לנזק בטרימסטר 3??

בסוכרת הריון לא נמנעים מפחמימות. ממליצה להגיע לייעוץ אישי, בטח אם ההעמסת סוכר לא יוצאת תקינה ויש ריבוי מי שפיר. בכל אופן גם את נושא היציאות צריך לבחון קשר תזונתי במסגרת ליווי אישי. אי אפשר לענות ככה על רגל אחת במסגרת הפורום.

מנהל פורום תזונה בהריון