אכילת מאפה בחוץ בחימום בבית

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/12/2023 | 10:49 | מאת: הדס

היי, בהריון אתמול קניתי מאפה בורקס ממאפיה אבל המאפים היו פתוחים על שולחן ( ראיתי מישהי שנגעה עם הידיים במאפה אחר) בגלל שראיתי זה עוד יותר היה צריך להדליק לי נורה אדומה וממש רציתי אז חיכיתי לבית וחיממתי במיקרוגל עד לאדים ואכלתי רק חצי כדי להרגיע את החשק בעלי אכל גם מהמאפים אך ללא חימום ואמר לי בבוקר שהוא מרגיש כאבי בטן מציקים סלמונלה/ אי קולי חלילה האם הם נעלמים בחימום מיקרוגל? חוששת מאוד אשמח לתשובה 🙏

בחימום רוב החיידקים כן מושמדים אך לא כולם. אם את מרגישה טוב אני לא רואה סיבה לדאגה.

מנהל פורום תזונה בהריון