הקפאה של לחם לעומת תאריך תפוגה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/12/2023 | 08:53 | מאת: רעות

היי, שבוע 16 ורציתי לשאול לגבי תאריך תפוגה של לחם בהקפאה, לפני ההריון הייתי מקפיאה כיכר לחם ואוכלת עד שנגמר, אבל בהריון עד עכשיו הקפדתי לא לאכול לחם לאחר תאריך התפוגה שלו למרות שהיה במקפיא, יוצא שאני זורקת ממש המון לחם בגלל שבדרך כלל התוקף מאוד קצר ואני לא אוכלת המון לחם. האם באמת גם אם המוצר עבר הקפאה כדאי להעיף אחרי שעבר תאריך התפוגה, גם אם ביום? תודה

24/12/2023 | 08:54 | מאת: רעות

ואם אכן בהקפאה אפשר לאכול יותר זמן, כמה זמן אפשר להגדיר כבטוח?

בדרכ עדיף להיצמד להוראות היצרן. אם זה הוקפא ישר אז אפשר לאכול גם אחרי התוקף, הייתי עומדת עד שבועיים.

מנהל פורום תזונה בהריון