שימוש במחית קארי בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

17/12/2023 | 21:30 | מאת: שובל

היי, האם מותר להשתמש ברכיבים האלה? היה לי זכור שלמון גראס וכפיר ליים לא בטוחמותר אבל האם ברכיבים של מוצר מותר? רכיבים: מים, עשב לימון (למונגראס), בצלצלים, שום, גלנגל, צ''ילי ירוק 16.3%גלנגל, מלח, זרעי כוסברה, קליפת קפיר ליים, ג''ינג''ר,כמון, כורכום, סוכר, פלפל לבן.

לא מומלץ.

18/12/2023 | 00:06 | מאת: שובל

תודה, איזה מוצרים פחות טובים כאן? שאדע לחפש מחית קארי שלא מכילה אותם?

למון גראס, גינגר , כפיר ליים, כל מה שהוא תמצית צמח.

19/12/2023 | 10:43 | מאת: שובל

תודה על התגובה, ג׳ינג׳ר טרי מגורד אפשר להשתמש? נגיד במוקפץ/מרק? ומותר לשים במים חמים עם לימון ודבש?

19/12/2023 | 10:45 | מאת: שובל

אוקיי מצאתי בפורום שבמים עדיף שלא, אבל במרק ותבשילים אפשר לשים? תודה

במים חמים לא. מעט לצורך תיבול בתבשיל אפשרי.

19/12/2023 | 11:48 | מאת: שובל

אז במרק (שהוא חם) אפשר לתבל את הירקות ולהוסיף מים חמים?

לא, עדיף לא להשרות צמחים במים.

מנהל פורום תזונה בהריון