בחרדות ממה שאכלתי ….

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/12/2023 | 08:17 | מאת: מיכל

אני בהריון שבוע 32 ולא מחוסנת לטוקסופלזמה. היום בבוקר אכלתי אבוקדו שהיו עליו מעין שקעים ושריטות שחורות. כמובן ששטפתי לפני וקילפתי. עכשיו קוראת שאסור בלי קשר לאכול אבוקדו עם שריטות עליו כי זה מעיד על פגיעה ממכרסמים ומכות שונות. רציתי לברר מה הסיכוי חלילה לחלות ולאילו תסמינים לשים לב

את אוכלת את החלק הפנימי ולא את הקליפה, לא חושבת שאת צריכה לחשוש. אין לדעת מה בדיוק ראית, לקליפת האבוקדו יש כל מיני חריצים בהתאם לזנים השונים ובכל מקרה את לא אוכלת את הקליפה.

מנהל פורום תזונה בהריון