אכילת ציפס שבושל עם נקניקיות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

04/12/2023 | 21:45 | מאת: גל

היי קארין אם אבא שלי הכין ציפס וגם בו זמנית נקניקיות אבל בכלים שונים כמובן אבל גם המחבת עם הצ'יפס וגם הנקניקיות בסיר בושלו ביחד תוך כדי על הגז זה בסדר לאכול או שעדיף להימנע בגלל הבישול של הנקניקיות? כי אני יודעת שאסור לאכול נקניקיות בהריון בגלל זה אני שואלת אני שבוע 19 ב"ה

04/12/2023 | 21:56 | מאת: גל

כאילו את יודעת בגלל שבטח יצא אדים מהבישול והריח מהנקניקיות ואני מפחדת שזה לא עבר לצ'יפס וחוששת שאסור לאכול כי זה בושל במקביל על הגז

כל עוד הנקניקיות וכל התבשיל בושלו היטב אז אין בעיה.

מנהל פורום תזונה בהריון