אכילת מתוק בהריון …..

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

03/12/2023 | 09:27 | מאת: דנה

היי קארין שבוע 30. לאחרונה החשק למתוק ממש התגבר וקשה לי לשלוט בזה. טפו טפו סוכר תקין אבל מוצאת את עצמי זוללת הרבה שוקולד ומתוק. היום בבוקר אכלתי מעדן פרו אפרסק עם 2.75 כפיות סוכר, קוביית שוקולד קטנה ואחכ חטיף קטן של קיט קט (סהכ 5 ומשהו כפיות סוכר). כן אכלתי בנוסף טוסט וחביתה אבל אני בלחץ שאכלתי מלא מתוק בזמן קצר. משתדלת במהלך היום לאכול עוד דברים אבל רוצה לדעת האם חלילה עודף מתוק בזמן קצר יכול להזיק? מרגישה שאין לי שליטה בגלל ההורמונים

ממקרה בודד דאבל יותר מדי סוכר לא יגרם נזק. החשקים למתוק נוסעים גם משינויים הורמונאליים אך גם כנראה עקב צריכה תזונתית לקויה ולא מאוזנת. כדאי לאזן את התזונה בפגישה עם דיאטנית קלינית מומחית להריון.

מנהל פורום תזונה בהריון