קורנפלקס בהריון האם נחשב טוב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/11/2023 | 22:17 | מאת: נעמה

קורנפלקס רכיבים: דגנים (73%) (קמח אורז, קמח חיטה מלא (27%) (מכיל גלוטן), קמח תירס), סוכר, אבקת קקאו, עמילן חיטה, מלח, תערובת ויטמינים ומינרלים, חומר טעם וריח. האם מותר בהריון ? והאם נחשב כלא בריא? כמה פעמים בשבוע זה נחשב בסדר לאכול ממנו?

זה קורנפלקס שהוא מדגן לבן עם סוכר. מותר לצרוך מבחינת בטיחות מזון. מן הסתם זה לא מוצר שהוא בריא לצריכה מרובה , זה ממתק לכל דבר. הכל תלוי שאר התזונה שלך, לא יכולה לענות לך כמה פעמים בשבוע לאכול ממנו. תתייחסי לזה כאל ממתק לפינוק מדי פעם.

01/12/2023 | 11:13 | מאת: נעמה

תודה קארין ולפי איזה רכיב ניתן לדעת שזה מדגן לבן?

תירס, אורז..

02/12/2023 | 12:57 | מאת: נעמה

קמח תירס אורגני גם נחשב לדגן לבן?

תירס הוא סוג של דגן עמילני, מכיל סוכרים ופחמימות.ֶ שוב, הכל תלוי מה כוללת שאר התזונה שלך. תירס כשלעצמו כמוצר טרי מזין מותר מו הסתם מקורנפלקס שמכיל גם תירס וגם סוכרים וחומרים אחרים.

מנהל פורום תזונה בהריון