זיהומים שונים מפיצה האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/11/2023 | 11:58 | מאת: דנה

היי אני בהריון ונמנעתי חצי שנה מלאכול בחוץ. שוקלת להזמין פיצה האט ליד הבית אבל מהביקורות שקראתי נחרדתי כי אומרים שהפיצה לא אפויה מספיק ושבגלל שהמקום מנוהל על ידי תיכוניסטים, הניקיון על הפנים. בהנחה ומזמינה משם פיצה והיא מגיעה חמה האם החיידקים נהרגים בוודאות? האם יש צורך לחמם שוב בתנור בבית? או שאולי עדיף להזמין ממקום נקי יותר. שוקלת לבקש מהם גם להשתמש בכפפות

אני לא יכולה לשחת אחראיות על מסעדה או רשת כזו או אחרת. תפעילי שיקול דעת ותחליטי מה נכון לך. ברמת העיקרון אין מניה מלאכול פיצה בחוץ וכמובן עדיף שתיהיה רותחת . מעבר לזה אם ואיפה להזמין- זו החלטה שלך :)

מנהל פורום תזונה בהריון