שימוש באבקה לרוטב פטריות קנוי בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/11/2023 | 22:38 | מאת: עמית

היי קארין אני שבוע 17 מותר להשתמש ברוטב פטריות הזה בשביל להכין רוטב לבורקס הרכיבים: מלטודקסטרין, קמח חיטה (מכיל גלוטן), עמילן, שמנים מהצומח, ירקות מיובשים [פטריות (6.5%), בצל], מלח, מחזקי טעם (מונוסודיום גלוטמט, E635), סוכר, תבלינים, תחליף מלח (מלח אשלגן), עמילן מעובד (E1450), תמצית שמרים, מייצב (קסנטן גאם), סוכר שרוף, מונע התגיישות (סיבי תאית), חלבון חיטה מפורק, חומרי טעם וריח, מעכב חמצון (מיצוי רוזמרין). ועוד שאלה מזה מיצוי רוזמרין? זה מותר בהריון וגם בכללי גם אם כל הרכיבים של הרוטב מותרים

מותר להשתמש. אל באופן כללי תדעי שהמרכיבים כאן לא ממש בריאים.

מנהל פורום תזונה בהריון