אכילת פיצה לא עשוייה טוב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/11/2023 | 21:23 | מאת: רלי

היי קארין אני יודעת שזאת הייתה טעות אבל לא הייתה לי ברירה באותו הרגע הלכתי לחמתי היא הכינה פיצה והבצק לא היה עשוי טוב הרגשתי אותו עוד חי ושלא נאפה כמו שצריך אני בטוחה בזה בוודאות וגם ראיתי שהוא לא היה עשוי טוב ולא הייתה לי ברירה כי הרבה מהמשפחה היו שם ולא רציתי לפגוע בה ולהגיד משהו כי היא נפגעת מהר ולא רציתי לבייש אותה ליד כלום אז אכלתי 2 פיצות אישיות עגולות לקחתי ממנה מתכון בטענה שהיה טעים והבנתי שבמתכון יש רק: קמח,אבקת אפייה, מלח,סוכר,שמן זית ומים אין בו למזלי בכלל ביצה בבצק יש לי ממה לדאוג אם הבצק לא היה עשוי טוב אני שבוע 17

23/11/2023 | 23:28 | מאת: רלי

זה היה בעצם 2 פיצות ופיתה זעתר אחת שאכלתי עכשיו פתאום נזכרתי בפיתה זעתר זה יכול להיות מסוכן לעובר חס וחלילה כי זה לא הנה עשוי טוב כמו שפירטתי למעלה חוששת ממש

לא חושבת שיש סיבה לדאגה, בטח אם את מרכישה טוב ואין כאבי בטן או משהו כזה.

מנהל פורום תזונה בהריון