אכילת יוגרט bio של שטראוס בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

22/11/2023 | 08:50 | מאת: שיראל

היי קארין רציתי לדעת אם אין בעיה לצרוך את היוגורט הזה של שטראוס רכיבים: חלב מפוסטר, רכיבי חלב. בתוספת חיידק פרוביוטי Bifidus. ועוד משהו אם נגיד אוכלת את זה 4 פעמים ביום לפעמים אפילו יותר אין עם זה בעיה? אני לפעמים רעבה ואוכלת את זה במקום לאכול שטויות

אין בעיה עם היוגורט. ברמת העיקרון אין הגבלה אך למה שלא תגווני עם ארוחות קטנות אחרות? פרוסת לחם מלא או קרקר מלא עם גבינה או טחינה/ פרי ושקדים ואגוזים טבעיים/ קוואקר וכו..

מנהל פורום תזונה בהריון